Nézze meg Kiemelt ajánlatainkat ITT>>> Lépjen feljebb egy kategóriával, vagy váltsa valóra a régi álmát. Segítünk!

Az Audiophile Szalon a megnövekedett vásárlói igények okán lehetővé tette a részletfizetést is.

1 - 200ezer forinton múlik egy jobb hangfal vagy erősítő, de nem akar engedni a minőségből?

A megoldás márkakereskedésünkben mostantól elérhető az Audiophile és a CETELEM jóvoltából, már 0% THM-el is.

Keressen bennünket bizalommal!
 

Referencia THM: 0%, 500 000 Ft, illetve 2 000 000 Ft hitelösszeg és 4,6,10 hónap futamidő esetén.

Fix, éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 4, 6 vagy 10 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

Az Audiophyl Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Érvényes 2016. január 06-tól 2016. december 31-ig.

Hírek / A fejhallgatók Maserati-ja?

A futurisztikus és klasszikus motívumokat egyaránt felmutató, Olaszországban készített Sonus faber PRYMA hangjáról még nincs tapasztalatunk, de az biztos, hogy lélegzetelállítóan szép.

Saját stílusoddal való ismereteidet az határozza meg, hogy mit viselsz, bárhova is tartasz" - nagyjából ezt jelenti magyarra fordítva az első Sonus faber fejhallgató hivatalos honlapján olvasható üdvözlő szöveg. Nem titkoljuk, hogy szeretjük a prémium kategóriás mobil fejhallgatókat, és azt sem tagadjuk, hogy e műszaki berendezések hangja mellett öltöztető funkciójuk, megjelenésük is fontos - ha már kisebb vagyont fizettünk értük.

A Sonus faber PRYMA az olasz cég válasza a sokat utazó, fejhallgatózást preferáló zenekedvelőknek. Különösen azoknak, akik az öltöztető, hivalkodó luxusszínvonalra pályáznak. Ezt nem nehéz megállapítani már akkor sem, ha csak részeire bontva, elemenként vesszük szemügyre a szóban forgó fülest.

A karórák csuklószíjára emlékeztető fejpánt, látható vezeték nélkül kapcsolódik össze a hangszórókamrákkal. Külsejét olasz bőr, belső oldalát pedig szellőző mikroszálas textil borítja. Vicces, de igaz, a hangszórókamra csillogó lemezének és jellegzetes, pajzsot formáló profiljának köszönhetően sokaknak eleve a Sonus faber high end hangfalait juttatja eszébe. A fül köré idomuló, aprólékosan formaigazított párnák kialakítása is figyelemreméltó.

A specifikációt és a hangszórókészletet illetően még nincsenek pontos információink. Legyen elég annyi, hogy a membrán japán fejlesztés, a zárt kialakításnak köszönhetően pedig vérbeli "utazós rendszert" kapunk, természetesen kábelre integrált, Android/iOS kompatibilis mikrofonos headset modullal.

A Sonus faber PRYMA már Magyarországon is megvásárolható bruttó 500 eurónak megfelelő forint összegért. Az ötféle színben készülő szépségből egy példányt mi is kölcsön kaptunk néhány hétre, így aztán hamarosan részletes cikkben térünk vissza effektív tudására itt, az AV-Online hasábjain.

Forrás:[www.av-online.hu]

Fontos tudnivalók