Termékeink / Erősítő, Sztereó integrált erősítő / Audio Research / Audio Research VSi60 integrált erősítő
High-End

Audio Research VSi60 integrált erősítő

Leírás
Videó
Specifikáció
Letöltések

VSi60 integrált erősítő

A VSi60 az igazi választás, ha nem a szerencsére szeretné bízni a hangminőséget otthonában. Kézzel épült Plymouth-ban, Minnesotában, és a gyártásakor az Audio Research Reference széria előírásait alkalmazták. Nagyon magas hangminőség, és érték jellemzi.

Annak ellenére, hogy a kimeneti teljesítménye 50 Watt, a VSi60 képes a teljesítményfaló alacsony impadanciás hangfalak meghajtására. A készüléket elsősorban teljes sávú hangfalakhoz tervezték, és nem a kompakt monitorokhoz. A dinamikája élethű, és összehasonlítható a nagyobb erősítőkkel. Nagyon meg fog lepődni azon, hogy a felvételein milyen hangtartományok maradtak eddig rejtve Ön előtt. A nagy felbontás tovább javítja a zeneiségét, és tonálisan pontos bemutatója magával fogja ragadni.

A VSi60 fizikai méretei 14" szélesség, 8" magasság, és 16" mélység. A front panel funkciói és a hangerő kijelző LED-ek a bal oldalon, és a lágy érintésű gombok a jobb oldalon találhatók, amely harmonizál például az SP17 előerősítővel. A megjelenés lehet fekete, vagy ezüst. A tartozék távvezérlővel be/kikapcsolás, csendesítés, sztereó/monó átkapcsolás, bemenet választás, és hangerősség szabályozható.

A hátlapon öt pár RCA bemenet kapott helyet CD, Tuner, Video, SE1, és SE2 feliratozással. Teljes sávú monó mélysugárzó kimenettel. A hátlapon találhatja meg a bias beállítás mérőpontot is. 0-4-8 ohm aranyozott csatlakozású hangfal kimenet. A készülékhez külön rendelhető egy perforált fedél, amely a VS60, és VSi60 készülékekhez alkalmazható.

A vezérlő rész passzív, mikroprocesszor vezérlésű relékkel történik. A nagy terhelhetőségű bemeneti relé után a jelút rendkívül rövid, ahogy azt a Referencia előerősítő szériánál is alkalmazzák. A mikroprocesszor vezérlés megtartja kikapcsolás után is az utolsó bemenet választás, és sztereó/monó beállítás értékeket. Bekapcsolás után egy automatikus 30 másodperces bemelegedés időtartamra csendesítés aktiválódik, így a hangerősség minimum beállítása megóvja Önt a kellemetlen meglepetésektől.
Az aktív áramköri részek rendkívül hasonlók a VS60 készletéhez, de annál nagyobb erősítéssel bírnak, így az érzékenység nőtt. Az előerősítő és végfok rész nem elválasztható egymástól.

A VSi60 az új alacsony zajú JFET bemenet fokozatokkal épült, és ez van kombinálva a 6H30 meghajtó csövekkel. KT120 kimeneti csöveket alkalmaztak, amely megegyezik a sorozat más egységeinél megszokott típussal.
Az építési minőség tipikus Audio Research, amely a kényes audiofil igényeket is kielégíti. Litze belső huzalozás, teljesen kézzel forrasztott csatlakozások, abszolút magas szintű kézi munka. Minden készüléket ellenőriznek csomagolás előtt. Nagyon büszkék arra, hogy a VSi60 minden szempontból megállja a helyét az árkategóriájában.


Műszaki adatok:

Kimeneti teljesítmény: 50 Watt csatornánként folyamatos 20Hz-től 20kHz-ig. 1kHz-en a harmonikus torzítás tipikusan 1.5% 50 Watton, .05% 1 Watton.

Frekvencia átvitel: (-3dB pontok, 1 watt): 1.0Hz-től 80 kHz-ig.

Bemeneti érzékenység: 0.47V RMS RCA a névleges teljesítményen. (32.5dB gain 8 ohmon.)

Bemeneti impedancia: 50 kiloohm RCA.

Bemenetek (5): CD, Tuner, Video, SE1, SE2 (RCA csatlakozások).

Maximális bemeneti jelszint: 3.5V RMS (minden bemeneten).

Kimeneti polaritás: Nem invertált (minden bemeneten).

Nyomógombok: Hangerő növelés/csökkentés. (103 lépésben, 20 LED kijelzéssel), Input, Mono, Mute, Power. Teljes funkciós IR távvezérlő.

Kimenetek: 8 ohm, 4 ohm.

Monó mélysugárzó kimenet: 1V RMS névleges .

Teljes negatív visszacsatolás: 7dB.

Zaj: 0.1mV RMS alatt - 106dB alatt a névleges kimeneten (IHF súlyozás, hangerő alacsony).

Tápellátás: Elektronikusan szabályzott alacsony, és magas feszültségek a bemenet fokozatok számára. Automatikus 30 másodperces bemelegedés csendesítés.

Tápegység energia tárolás: kb 166 Joule.

Hálózati feszültség: 100-125VAC 60 Hz (200-250VAC 50Hz) 300 Watt a névleges teljesítményen, 500 Watt maximum, 200 Watt jel nélkül.

Elektroncső készlet: 2 - párba válogatott KT120. Végfok: 2-6H30 meghajtó.

Méretek: 14" (35.6 cm) Szélesség x 8" (20.3 cm) Magasság x 16"(40.6 cm) Mélység. A hátlap csatlakozások túllógnak a chassis-n.

Súly: 34.8 lbs. (15.8 kg) Net; 38.3 lbs. (17.4 kg) szállítási.

A gyártó a műszaki adatok előzetes értesítés nélküli változtatásának jogát fenntartja

Bruttó ár: 5 000 EUR

Termék igénylőlapra tétele

A termék igénylőlapra tételéhez kérjük adja meg az igényelt mennyiséget, majd kattintson a "HOZZÁADOM AZ IGÉNYLŐLAPOMHOZ" gombra.

A termék ezt követően az Ön igénylőlapjára kerül. Ha végzett igénylőlapja összeállításával, akkor az igénylőlap elküldésével kollégáinknak továbbítja igénylistáját. Ezután felveszik Önnel a kapcsolatot.

HOZZÁADOM AZ IGÉNYLŐLAPOMHOZ
Hasonló termékek
Fontos tudnivalók