Termékeink / Erősítő, Sztereó integrált erősítő / Wadia / Wadia 151 Power DAC erősítő
High-End

Wadia 151 Power DAC erősítő

Leírás
Videó
Specifikáció
Letöltések

Óriási Akció!

Meghallgatható bemutatótermünkben!

Wadia 151 PowerDAC Mini

A Wadia 151 PowerDAC Mini egy nagy teljesítményű DAC , és egy teljesítmény erősítő kifinomult kombinációja

Megdöbbentően természetes felbontás, és tisztaság.

A Wadia 151 PowerDAC Mini egy nagy teljesítményű DAC , és egy teljesítmény erősítő kifinomult kombinációja. Meghökkentően erőteljes az erősítője, és emellett rengeteg manapság használatos digitális műsorforrás kezelésére képes. Az eredeti Reference PowerDAC-hoz képest a 151-es egy különleges kicsinyített verzióját alkalmazza a Wadia DigiMaster, és DirectConnect technológiáinak, hogy mindenféle digitális forrást képes legyen kezelni.

A konvergált Wadia stílus azt jelenti, hogy az USB, Toslink, számítógép, és más digitális forrásokról, mint példáull set-top-box, vagy a Wadia iTransport iPod dokkolóról is képes audió jeleket fogadni, és csodálatos minőségben felerősíteni

A 151-es egy modern integrált erősítőt is tartalmaz, amely hihetetlen hatékonysággal alakítja a felvett energiát teljesítménnyé. A fekete alumínium ház minden helyiség berendezéséhez könnyedén illeszthető, de ugyanígy alkalmazható média szobákban, vagy zene hallgató szobában.

A koaxiális, és optikai bemenetei 24 bit 192 kHz-ig fogadnak jeleket. Az USB bemenet 24 bit 96 kHz-ig támogatja a formátumokat. A digitális audió adat direkt módon érkezik a jelfeldolgozó processzorba (DSP), és a Wadia adatkezelő algoritmus felskálázza 24 bit 384 kHz formátumra. Ez a technológia csökkenti az interpolációs hibákat, és nagy pontosságú reprezentációt tesz lehetővé. A felskálázott, és szűrt adat a digitális erősítő rész bemenetére kerül, amely a DirectConnect hangerő szabályzást is elvégzi. Az eredmény egy lágy digitális hullámforma, amelyet az Ön hangfalai alakítanak át hanggá. A bemutatás stílusa rendkívül természetes úgy a hangszerek, mint az énekhang esetében. A tartozék alumínium távvezérlő minden bemeneten biztosítja a hangerő szabályzást beleértve a Wadia iTransport audio lejátszást is. Minden csatlakoztatott berendezést egy rendszerként használhat.

Meg fogja változtatni a digitális zenéről alkotott véleményét a készülék. Csatlakoztassa a 151-est a kedvenc digitális műsorforrásához, vagy az iTrasporthoz, és a kedvenc hangfalaihoz. Meg fog döbbenni a minőségen, mert a 151 PowerDAC Mini már része a 21. századi digitális zene rendszereinek.


Műszaki adatok:

Digitális bemenetek: 2 koaxiális SPDIF (RCA), 1 Toslink optikai, 1 USB

Kimeneti teljesítmény: 50 Watt felett 8 és 4 ohmon

Dinamikus teljesítmény: 100 Watt 4 ohmon @1 kHz

Torzítás: THD+N: 1 kHz-en, 1Watt teljesítményen 0,03%, 1 kHz 45 Watt teljesítményen 0,11%

Jel/zaj viszony: -103 dB (jellel), -105 dB (jel nélkül)

Frekvencia átvitel: 20 - 20.000 Hz, 30,7 dB

Hálózati feszültség: 90-264 V AC 50/60 Hz 1,2-0,5A

Méretek: 68,6x203,2x203,2 mm (MagxSzéxMé)

Súly: 2,72 kg


Általános jellemzők:

Design:


A 151 PowerDAC Mini egy kimagasló berendezése a 21. századi digitális zenei rendszereknek

Minimum 50 Watt RMS csatornánkénti teljesítmény 8 és 4 ohmon.

A koaxiális, és optikai bemenetei 24 bit 192 kHz-ig fogadnak jeleket. Az USB bemenet 24 bit 96 kHz-ig támogatja a formátumokat.

A tartozék alumínium távvezérlő minden bemeneten biztosítja a hangerő szabályzást.

Fekete színben rendelhető

 

Bruttó ár: 235 000 Ft

Termék igénylőlapra tétele

A termék igénylőlapra tételéhez kérjük adja meg az igényelt mennyiséget, majd kattintson a "HOZZÁADOM AZ IGÉNYLŐLAPOMHOZ" gombra.

A termék ezt követően az Ön igénylőlapjára kerül. Ha végzett igénylőlapja összeállításával, akkor az igénylőlap elküldésével kollégáinknak továbbítja igénylistáját. Ezután felveszik Önnel a kapcsolatot.

HOZZÁADOM AZ IGÉNYLŐLAPOMHOZ
Hasonló termékek
Fontos tudnivalók