Termékeink / Hangfal, hangfal, álló hangfal / SONUS FABER / SONUS FABER TOY TOWER Hangfal, Akció 534.770Ft helyett
SONUS FABER TOY TOWER Hangfal
SONUS FABER TOY TOWER Hangfal SONUS FABER TOY TOWER Hangfal SONUS FABER TOY TOWER Hangfal
Audiophile

SONUS FABER TOY TOWER Hangfal, Akció 534.770Ft helyett

Leírás
Videó
Specifikáció
Letöltések

Toy Tower 534.770 Ft. helyett 299.990 Ft. akciós áron kapható a készlet erejéig, kizárólag fekete színben !

Arra tervezték, hogy a Sonus Fabert széles körben ismertté tegye a valódi hifi világában. Az érzelem, és a szenvedély bemutatása elengedhetetlen a zenei örökség megfelelő tolmácsolásához.

Egyensúly, és érzelem
A Sonus Faber ezzel a hangfallal demonstrálja azt, hogy az érzelmek intenzív megjelenítése mekkora mértékben befolyásolja a bemutatót. A Toy Tower elfogadható méretű álló hangfal, hatalmas ambíciókkal. A kedvenc felvételeit új dimenziókkal gazdagítva képes megszólaltatni. Gondos elektronika választással minden nap meg fogja lepni a mélységével, és a zenei reprodukció módjával.

Rendszer: 3-utas reflex rendszerű álló hangfal

Doboz: Lekerekített formaterv, többrétegű, kézzel válogatott fa rétegekből, amelyek elrendezése csillapítja a káros rezonanciákat. A szálirány pontos elrendezésével kimagasló rezonanciacsillapítást biztosít. Az oldal panelek a doboztól le vannak választva, így javul az állóhullám arány.

Kivitel: fekete bőr bevonat

Magas sugárzó: 25 mm-es ultra dinamikus neodymium körsugárzó hullám terelővel. A hangszóró mögött fa labirintus, és mechanikus csillapítású doboz van felépítve.

Közép sugárzó: 110 mm-es ultra dinamikus lineáris driver. CCAW/Kapton örvényáram mentes csévetest. Cellulóz bevonatú membrán. Minden mozgó alkatrész optimalizált és rezonanciamentes átvitelt biztosít. Pontosan méretezett akusztikus kamrába építve

Mélysugárzó: 180 mm-es hard nomex membrán

Keresztváltó: rezonancia mentes harmadik rendű, optimalizált fázis átvitellel. Kiegyenlített tér/idő átvitel. Keresztezési frekvencia 400 Hz, és 4000 Hz

Frekvencia átvitel: 45-25000 Hz, port hangolóval szállítva

Érzékenység: 89 dB SPL (2,83V/1 méter)

Nominális impedancia 8 ohm

Teljesítmény: 35-200 Watt torzítás nélkül

Méretek: 950x270x295 mm (magxszéxmé)

Súly: 35,6 kg párban (szállítási súly 43 kg párban)

AF DIGITALE - MARCH 2011

 

 

Bruttó ár: 275 990 Ft

Termék igénylőlapra tétele

A termék igénylőlapra tételéhez kérjük adja meg az igényelt mennyiséget, majd kattintson a "HOZZÁADOM AZ IGÉNYLŐLAPOMHOZ" gombra.

A termék ezt követően az Ön igénylőlapjára kerül. Ha végzett igénylőlapja összeállításával, akkor az igénylőlap elküldésével kollégáinknak továbbítja igénylistáját. Ezután felveszik Önnel a kapcsolatot.

HOZZÁADOM AZ IGÉNYLŐLAPOMHOZ
Hasonló termékek
Fontos tudnivalók