Nézze meg Kiemelt ajánlatainkat ITT>>> Lépjen feljebb egy kategóriával, vagy váltsa valóra a régi álmát. Segítünk!

Az Audiophile Szalon a megnövekedett vásárlói igények okán lehetővé tette a részletfizetést is.

1 - 200ezer forinton múlik egy jobb hangfal vagy erősítő, de nem akar engedni a minőségből?

A megoldás márkakereskedésünkben mostantól elérhető az Audiophile és a CETELEM jóvoltából, már 0% THM-el is.

Keressen bennünket bizalommal!
 

Referencia THM: 0%, 500 000 Ft, illetve 2 000 000 Ft hitelösszeg és 4,6,10 hónap futamidő esetén.

Fix, éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 4, 6 vagy 10 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

Az Audiophyl Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Érvényes 2016. január 06-tól 2016. december 31-ig.

Termékeink / Hangfal, Állványos hangfal, hangfal / SONUS FABER / SONUS FABER Guarneri Evolution High-End Monitor Hangfal
SONUS FABER Guarneri Evolution High-End Monitor Hangfal
SONUS FABER Guarneri Evolution High-End Monitor Hangfal SONUS FABER Guarneri Evolution High-End Monitor Hangfal SONUS FABER Guarneri Evolution High-End Monitor Hangfal SONUS FABER Guarneri Evolution High-End Monitor Hangfal
High-End

SONUS FABER Guarneri Evolution High-End Monitor Hangfal

Leírás
Videó
Specifikáció
Letöltések

Meghallgatható bemutatótermünkben!

Guarneri Evolution

A zene hallgatása legyen extázis, elragadtatás, intenzív öröm. Nincs szükség feszültségre, vagy kellemetlen érzésre. Ez a meggyőződés a természetes hangzásnak az alapja, amely nem fárasztja, és érzéki bemutatás módjával elvarázsolja.

Klasszikus evolúció
A projekt egy erős Sonus Faber meggyőződés megvalósítása. Az első Guarneri hangfalban már sikerült megvalósítani azt, hogy a gyönyörű megjelenést kombinálja az élő zene kimagasló minőségű prezentációjával. Az új anyagok és technológiák alkalmazása lehetőséget biztosított a részletek pontosabb kidolgozására, így az Evolution még hangsúlyosabban mutatja be az alap koncepciót. A megalkotásakor több szabadalmaztatott technológiát átvett a The Sonus Faber zászlóshajó repertoárjából.

Hangolt tömegű csillapítás
Két végzáró, amely kettős felépítésével nagysebességű mechanikus interfész, és csillapítás. Emellett a káros rezonanciákat elvezeti az alaplap damper részébe. A csillapítás több frekvenciára hangolható pont úgy mint a felhőkarcolókban, vagy az F1 autókban alkalmazott káros rezgés elnyelő technológiák. Ellentétes irányú vibrációval oltja ki a káros rezgéseket

Akusztikus felépítés
A kabinet lant forma. A progresszív hajlított oldallapok okumé több rétegű rétegelt lemezből készülnek, amelyek önmagukban damper szerepet is betöltenek. A mélyközép dőlésszöge és a belső részben elhelyezett bordák rendkívüli mértékben stabillá teszik a dobozt, és drámaian növelik a bemutató minőségét. Ebben a hangfal típusban mutatkozott be az S.M.D. (Surface Mass Damper) rendszer, amely a kabinet által keltett káros hang elszíneződéseket minimalizálja.

Anima Legata rendszer
A Sonus Faber saját fejlesztésű rendszere két felület, amelyet erős fém rudazat köt össze. Koncentrikus nyomásnak teszi ki az oldal lapokat, és azonnal elvezet minden káros vibráció, vagy rezgést

EXO vázszerkezet
2 CNC megmunkálású nikkelezett panel (fedlap, és alaplap) amelyek az oldalfalak által termelt saját és más rezgéseket azonnal elvezetik mechanikus módon. Ez a rendkívül gyors és hatékony mód minden káros rezgést az alap panel felé továbbít, így javítva a hangminőséget.

Rendszer: 2-utas, különlegesen hatékony vibráció elnyelő felfüggesztés, stealth reflex para-aperiodic kicsatoló cső. Kompakt állványos monitor, saját formatervezett állvány.

A kabinet: Lant forma, amely több rétegű formázott rétegelt lemezből áll. Kézzel válogatott farétegek, rendkívül pontosan hangolt rezonancia kontrol. A kritikus helyeken külön vibráció csillapítás. A technológiák egy része a The Sonus Faberből származik. Az EXO vázszerkezet különösen hatékony módon vezeti el a káros rezgéseket, vibrációkat. A hangolt tömegű csillapítás a faszerkezet saját rezonancia frekvenciájára van hangolva.

A magas sugárzó:
29 mm-es ultra dinamikus lineáris, klasszikus Ragnar Lian mozgó tekercses driver. Sonus Faber vibráció optimalizált mechanikus interfész.

Középsugárzó:
179 mm-es ultra dinamikus lineáris driver. CCAW/Kapton örvényáram mentes lengő cséve, dinamikusan lineáris mágneses mező a motorban, tripla Kellog/Goeller gyűrű. Normál szárítással készült préselés mentes cellulóz rost membrán. Speciális anti-kompresszor szűnteti meg a membrán vibrációra visszavezethető rezonanciákat, és torzításokat.

A keresztváltó:
Rezonancia mentesített progresszív meredekségű design, optimalizált amplitúdó/fázis átvitellel a pontos bemutatás érdekében. Paracross topológia. Az alacsony frekvencia tartomány kontrollált, és erősítő barát. Kettős frekvencia/szoba illesztő egység, amely széles határok között alkalmazkodik a szoba akusztikájához. A legmagasabb minőségű alkatrészekből épült. Murdorf Supreme kapacitások, Jantzen induktivitások. Keresztezési frekvencia érték:2800 Hz

  • Frekvencia átvitel: 40 - 30.000 Hz hangoló cső csillapítás tartozék.
  • Érzékenység 86 dB (2,83V/1 méter)
  • Nominális impedancia 4 ohm
  • Teljesítmény: 25 - 200 W torzítás nélkül
  • Méretek: 410x235x412 mm (magxszéxmé)
  • Súly: 37 kg párban (43,5 kg szállítási súly párban)
  • Evolution állvány méretek, és súly: 795x320x423 mm (magxszéxmé)
  • 72 kg párban (szállítási súly: 86 kg)
  • Teljes méretek: 1205x320x510 mm (magxszéxmé)
  • Színek: Piano Black Satin, Red

Data Sheet

Brochure

AUDIO REVIEW - NOVEMBER 2011 

Bruttó ár: 13 800 EUR

Termék igénylőlapra tétele

A termék igénylőlapra tételéhez kérjük adja meg az igényelt mennyiséget, majd kattintson a "HOZZÁADOM AZ IGÉNYLŐLAPOMHOZ" gombra.

A termék ezt követően az Ön igénylőlapjára kerül. Ha végzett igénylőlapja összeállításával, akkor az igénylőlap elküldésével kollégáinknak továbbítja igénylistáját. Ezután felveszik Önnel a kapcsolatot.

HOZZÁADOM AZ IGÉNYLŐLAPOMHOZ
Hasonló termékek
Fontos tudnivalók