Nézze meg Kiemelt ajánlatainkat ITT>>> Lépjen feljebb egy kategóriával, vagy váltsa valóra a régi álmát. Segítünk!

Az Audiophile Szalon a megnövekedett vásárlói igények okán lehetővé tette a részletfizetést is.

1 - 200ezer forinton múlik egy jobb hangfal vagy erősítő, de nem akar engedni a minőségből?

A megoldás márkakereskedésünkben mostantól elérhető az Audiophile és a CETELEM jóvoltából, már 0% THM-el is.

Keressen bennünket bizalommal!
 

Referencia THM: 0%, 500 000 Ft, illetve 2 000 000 Ft hitelösszeg és 4,6,10 hónap futamidő esetén.

Fix, éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 4, 6 vagy 10 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

Az Audiophyl Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Érvényes 2016. január 06-tól 2016. december 31-ig.

Termékeink / Hangfal, hangfal, álló hangfal / SONUS FABER / SONUS FABER Stradivari Homage High-End Hangfal
SONUS FABER Stradivari Homage High-End Hangfal
SONUS FABER Stradivari Homage High-End Hangfal SONUS FABER Stradivari Homage High-End Hangfal SONUS FABER Stradivari Homage High-End Hangfal
High-End

SONUS FABER Stradivari Homage High-End Hangfal

Leírás
Videó
Specifikáció
Letöltések

Meghallgatható üzletünkben!

Stradivari Homage

A Stradivari Homage végtelen hódolat Stradivari előtt
A nevében is megjelenő hódolat azt az ambíciót szimbolizálja, amivel a Sonus Faber a hang hangját a lehető legközelebb szerette volna hozni egy élő hangszer hangjához. A projektet az a tény ihlette, hogy a tradicionális kánon hangot 2 Pi felület hajlás felett már végtelennek mutatja az elméleti számítás, ezért lehetségessé válik a tökéletes akusztikus forrás létrehozása. Ez az indoka a nagyméretű hajlított front panel formatervnek. Ez a forma a felhalmozott energiát megfelelő módon visszaverve szétszórja a hangzástérben. Különleges hangzásvilága tökéletesen illeszkedik a Sonus Faber értékrendjéhez.

A hang alakja
A formai megjelenése rendkívül eredeti. Két szembe fordított lant, ezért megfelel a Sonus Faber formavilágának, bár első pillantásra ez nem látványos. Stradivari a hegedűkben alkalmazott egy lélek nevű összekötő fa lapot, amely meghatározta a hangszer hangzás stílusát. Mivel a front és a hátlap forma hasonlít a hegedűhöz a kézzel végzett anyag kiválasztás is rendkívül hasonló a hangszer készítésekor alkalmazott stílushoz. A rostok irányának gondos elrendezésével a rezonancia ellenőrzés alatt tartható.

Rendszer:

3-utsa szellőztetett álló hangfal

Kabinet:

Elliptikus forma, kézzel válogatott, megfelelő szálirányba rendezett építésmód. Ez segít a rezonancia ellenőrzés alatt tartásában. A beltérben a stratégiai pontokon elhelyezett bordák minden káros rezgés és vibrációt megszüntetnek.

Magas sugárzó:

33 mm-es ultra dinamikus lineáris neodymium radiátor gyűrűs driver, kettős toroid hullámterelővel. Természetes fa labirintus hangolt üregre van szerelve, mechanikus anti-rezonátor alkalmazásával, amely az erre a hangfalra fejlesztett akusztikus csend rendszer egy része.

Közép sugárzó:

150 mm-es ultra dinamikus lineáris driver. CCAW/Kapton örvényáram mentes csévetest. Kellog és Faraday gyűrűkkel. Minden mozgó alkatrész optimalizált és rezonanciamentes átvitelt biztosít. Pontosan méretezett akusztikus kamrába építve

Mélysugárzó:
260 mm-es rendkívül könnyű magnézium/alumínium ötvözet membrán. Kettős Faraday rézgyűrűs hosszú löketű motor, 2 inches örvényáram mentes lengő cséve biztosítja a rendszer nagy sebességét és a linearitást. Speciális anti-kompresszor alkalmazásával kiküszöböli a káros membrán rezonanciákat és torzításokat.

Keresztváltó:

Speciális multi meredekségű felépítés, optimalizált fázis/amplitúdó átvitellel. Az alacsony frekvencián mutatott impedancia érték nagyon erősítő barát. A különleges felépítésű precíz fémötvözet vezetők teljesen koherens átvitelt biztosítanak a jelátvitelhez. Keresztezési frekvenciák: 300 Hz, 4000 Hz

Műszaki adatok:

  • Frekvencia átvitel: 22 - 40.000 Hz (cső hangoló tartozék)
  • Érzékenység: 92 dB (2,83V/1 méter)
  • Nominális impedancia: 4 ohm
  • Teljesítmény: 30 - 300 W torzítás nélkül
  • Méretek: 1370x655x500 mm (magxszéxmé)
  • Súly: 151,8 kg párban (szállítási súly: 198,6 kg párban)
  • Színek: Red

Data Sheet

Bruttó ár: 33 200 EUR

Termék igénylőlapra tétele

A termék igénylőlapra tételéhez kérjük adja meg az igényelt mennyiséget, majd kattintson a "HOZZÁADOM AZ IGÉNYLŐLAPOMHOZ" gombra.

A termék ezt követően az Ön igénylőlapjára kerül. Ha végzett igénylőlapja összeállításával, akkor az igénylőlap elküldésével kollégáinknak továbbítja igénylistáját. Ezután felveszik Önnel a kapcsolatot.

HOZZÁADOM AZ IGÉNYLŐLAPOMHOZ
Hasonló termékek
Fontos tudnivalók