Termékeink / Analóg lejátszó, Analóg lejátszó / Acoustic Signature / Acoustic Signature Storm MKII High END Analóg Lemezjátszó
High-End

Acoustic Signature Storm MKII High END Analóg Lemezjátszó

Leírás
Videó
Specifikáció
Letöltések

STORM MK2

Az új Storm MK2 28 kilós súlyával biztosítja a nagytömegű lemezjátszók minden hangzásbeli előnyét. A készülék kemény, tömör, és telt mélyeket, stabil fókuszált közepeket, és tiszta pontos magas tartományt biztosít, ilyen módon részesíti kimagasló zenei élményben a hallgatóját. Az új Storm MK2 a legnépszerűbb lemezjátszónk, amely a legmagasabb eladási statisztikát jelenti. Nem is csoda, hiszen a teljesítmény és ár viszony kiemelkedő. Ez az egyik modell, ami ismertté tette az Acoustic Signature márkanevet a világban. Természetesen a Storm MK2 is rendkívül alacsony mechanikus zajú Tidorfolon tervezésű csapágyazást, külső meghajtó egységet, és BetaDIG szabályzást alkalmaz. Rendkívül látványos darab, ezt el kell ismernie.

Az 50 mm-es tömör alumínium tányér lágy ötvözet, amelynek a periodikus rezonanciája kontrollálható. 8 Silencer egység van beépítve a tányér alsó részébe, emellett az alsó részre rezgéscsillapító bevonat is került.

A csapágyazás minden lemezjátszó szíve. A tányér csapágy speciálisan edzett acélból, és különleges wolfram ötvözetű golyókból áll. A gyártás során szinterezéssel felhordott bronz bevonat önkenő, ezért semmiféle gondozást, vagy karbantartást nem igényel. A gyártáshoz a saját fejlesztésű Tidorfolon technológiát alkalmazzuk.

A külső meghajtó motort a BetaDIG vezérlő elektronika tartja ellenőrzés alatt. A hálózati feszültség egyenirányítása után a digitális elektronika állítja elő a motor meghajtásához szükséges tökéletes szinusz jelet. A kvarcpontosságú vezérlés, és a digitális elektronika alkalmazása miatt nem csak rendkívül pontos, de hőt is alig termel, ami fokozza a stabilitást. A BetaDIG vezérlés rendszer messze meghaladja az analóg vezérlő elektronikák hatásfokát, és teljesen mentes a hálózati zavaroktól.

A 45 mm-es tömör alumínium alapra rögzíthető minden kar bázis. A szerelő bázis egységek pozíciója változtatható, és 9, vagy 12 inches hangkarok fogadására képesek.
A három szélen elhelyezett támaszték makro, és mikro beállítás módokat kínál.

A nagy tömegű tányér, az alacsony súrlódású csapágyazás, és a tökéletes motor vezérlés garantálja a kimagasló hangminőséget. Minden Storm MK2 alkatrész gyártása nagy pontosságú számítógép vezérlésű szerszámokkal történik.

Műszaki adatok:

  • Meghajtó egység: Szinkron motor, elektronikusan szabályzott, leválasztott, állítható
  • Csapágyazás: Nagy pontosságú Tidorfolon csapágyazás
  • Chassis: Rezonancia optimalizált, 45 mm-es tömör hordozó, 3 támasztékkal. Lágy ötvözet alacsony rezonancia tényezővel
  • Sebesség határok: Szinkron motor, elektronikus szabályzás az Alpha-S egységről
  • Hálózati feszültség: 230V AC, vagy 115V kereskedelmi régiótól függően, Alpha-S motor elektronika
  • Méretek: 440 mm mélység, 440 mm szélesség
  • Súly: kb. 31 - 35 kg a külön megrendelt opciók függvényében
  • 5499 EUR karbázis és hangkar nélkül !

Analogplanet.com

HiFi Wolrd UK

Bruttó ár: 5 499 EUR

Termék igénylőlapra tétele

A termék igénylőlapra tételéhez kérjük adja meg az igényelt mennyiséget, majd kattintson a "HOZZÁADOM AZ IGÉNYLŐLAPOMHOZ" gombra.

A termék ezt követően az Ön igénylőlapjára kerül. Ha végzett igénylőlapja összeállításával, akkor az igénylőlap elküldésével kollégáinknak továbbítja igénylistáját. Ezután felveszik Önnel a kapcsolatot.

HOZZÁADOM AZ IGÉNYLŐLAPOMHOZ
Hasonló termékek
Fontos tudnivalók