Termékeink / Analóg lejátszó, Analóg lejátszó / Acoustic Signature / Acoustic Signature Barzetti High END Analóg Lemezjátszó
High-End

Acoustic Signature Barzetti High END Analóg Lemezjátszó

Leírás
Videó
Specifikáció
Letöltések

BARZETTI

Ez egy stílusos berendezés. Lágyan ívelő formák és sarkok egy tökéletes lemezjátszó megjelenését emelik új dimenzióba. Akár a látványt, akár a bemutatót értékeljük, mindkettő csodálatos. Az új fejlesztésű 36 mm vastag 6 kg tömegű alumínium tányér került beépítésre a készülékbe. A gyémánt bevonatú megmunkáló szerszám a kivitelt káprázatossá, a bemutatás módot pedig kivételessé tette.

Mivel a csapágyazás minden lemezjátszó szíve az Acoustic Signature ennél a készüléknél is hatalmas hangsúlyt helyezett erre az alkatrészre. Extrém alacsony zajú, nagyon kis súrlódású, és rendkívül tartós. A csapágy alkatrészei polírozott edzett acél, és bronz bevonatú edzett acélból készülnek. A csapágy önkenő, ezért nincs szükség karban tartásra, vagy olajozásra. A gyártásakor a speciálisan erre fejlesztett Tidorfolon, és Tidorfolon 2 technológiákat és anyagokat alkalmaztuk.

A meghajtó motor és a vezérlő elektronika a készülékházon belül kapott helyet. Az S Alpha vezérlés olyan mód, amely még a drágább modellekben is alkalmazott. A bejövő hálózati feszültséget egyenirányítás után egy precíziós oszcillátor alakítja vissza 12 V AC váltakozó feszültségre, de a tökéletes szinusz forma miatt a motor egyenletes sebességre lesz képes. Ez a tökéletes hangminőség garanciája.

A hordozó alap egy MDF darabból CNC eljárással van megmunkálva. A motor állvány, és a motor is a házon belül kapott helyet, a kar bázis, és a csapágyház mellett. A hangkar bázis egyszerűen állítható magasságú, és nagyon jól alkalmazható a Raga karokhoz. Rendelhető más típusú hangkar rögzítéssel is, így szinte bármilyen 9 inches hangkar típus installálható. Három állítható lábazata makro, és mikro beállítás funkciókkal tökéletes pozícióra állítható.

A ház külső bevonata 10 rétegű magas fényű zongora lakk, amely a piacon beszerezhető legmagasabb minőségű. Fekete, vagy fehér tükörfényes felületet biztosít.

A Barzetti minden fejlesztést, és design elemet tartalmaz amit az Acoustic Signature a lemezjátszóiban használ. Nagy tömegű tányér, nagyon alacsony zajú, kis súrlódású csapágyazás, tökéletes motor vezérlő elektronika, és a legmagasabb szintű német mérnöki munka. A készülék hosszú élettartamot, és nagyon magas szintű hangminőséget biztosít. Ez a legújabb ütős darabunk!


Műszaki adatok:

  • Meghajtás: 1 szinkron motor, elektronikus vezérléssel
  • Csapágyazás: nagypontosságú Tidorfolon 2 csapágy technológia
  • Chassis: 50 mm-es váz, állítható lábazat
  • Lemeztányér: 35 mm-es alumínium tányér, 6 kg tömeggel
  • Sebesség tartományok: 33 1/3, és 45 RPM átkapcsolható
  • Hálózati feszültség: 230V, vagy 110 V AC
  • Méretek: 340 mm mélység, 430 mm szélesség
  • Súly: kb 14 kg az opcióktól függően
  • 2.349 EUR karbázis és hangkar nélkül !

Bruttó ár: 2 349 EUR

Termék igénylőlapra tétele

A termék igénylőlapra tételéhez kérjük adja meg az igényelt mennyiséget, majd kattintson a "HOZZÁADOM AZ IGÉNYLŐLAPOMHOZ" gombra.

A termék ezt követően az Ön igénylőlapjára kerül. Ha végzett igénylőlapja összeállításával, akkor az igénylőlap elküldésével kollégáinknak továbbítja igénylistáját. Ezután felveszik Önnel a kapcsolatot.

HOZZÁADOM AZ IGÉNYLŐLAPOMHOZ
Hasonló termékek
Fontos tudnivalók