Nézze meg Kiemelt ajánlatainkat ITT>>> Lépjen feljebb egy kategóriával, vagy váltsa valóra a régi álmát. Segítünk!

Az Audiophile Szalon a megnövekedett vásárlói igények okán lehetővé tette a részletfizetést is.

1 - 200ezer forinton múlik egy jobb hangfal vagy erősítő, de nem akar engedni a minőségből?

A megoldás márkakereskedésünkben mostantól elérhető az Audiophile és a CETELEM jóvoltából, már 0% THM-el is.

Keressen bennünket bizalommal!
 

Referencia THM: 0%, 500 000 Ft, illetve 2 000 000 Ft hitelösszeg és 4,6,10 hónap futamidő esetén.

Fix, éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 4, 6 vagy 10 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

Az Audiophyl Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Érvényes 2016. január 06-tól 2016. december 31-ig.

Termékeink / Márkáink / Gamut

Gamut

Ez a zenéről szól

A Gamut a zenei ínyenceknek gyárt készülékeket. Nem a gazdaságos, hanem a tökéletes megoldásokat keressük, ezért a termékeink a nagyon magas árkategóriába sorolhatók. A készülékek nem minden szobában mutatnak egyforma eredményeket – az akusztikai jellegzetességek miatt. Néhány nappaliban még a bútorok átrendezését is célszerű elvégezni, hogy a megfelelő zenei hatás elérhető legyen. Természetesen az optimális installáció kialakításához minden segítséget megadunk. Meglátja, nem fáradt hiába.

A fejlesztések iránya

A Hifi világbajnokság nem jelenti a tervezés legmagasabb fokát. Minden fejlesztést azért végzünk, hogy a tegnap eredményeit a holnap készülékeivel felülmúljuk. Minden rajongónk tisztában van vele, hogy az élet hosszú utazásához a hajtóerőt a zene élvezete szolgáltatja. Boldogok vagyunk, hogy a GamuT berendezések tulajdonosai számára az utazást nem a turista osztályon, hanem a VIP osztályon biztosíthatjuk.

Az elhivatottság nem elegendő

A legtöbb Hifi berendezés az elhivatott szakemberek zene iránti szeretetével jön létre. Ez egyáltalán nem rossz kiindulási alap, de a nagy dolgok létrehozása ennél többet igényel. A GamuT mérnökei a fejlesztések során folyamatosan a ma technológiájának határvonalát próbálják kiterjeszteni úgy az akusztikus, mint pszicho akusztikus kutatásaikkal. A tudományos eredményeik vannak minden berendezésünkbe beépítve.

 

Fontos tudnivalók