Termékeink / Márkáink / Gamut

Gamut

Ez a zenéről szól

A Gamut a zenei ínyenceknek gyárt készülékeket. Nem a gazdaságos, hanem a tökéletes megoldásokat keressük, ezért a termékeink a nagyon magas árkategóriába sorolhatók. A készülékek nem minden szobában mutatnak egyforma eredményeket – az akusztikai jellegzetességek miatt. Néhány nappaliban még a bútorok átrendezését is célszerű elvégezni, hogy a megfelelő zenei hatás elérhető legyen. Természetesen az optimális installáció kialakításához minden segítséget megadunk. Meglátja, nem fáradt hiába.

A fejlesztések iránya

A Hifi világbajnokság nem jelenti a tervezés legmagasabb fokát. Minden fejlesztést azért végzünk, hogy a tegnap eredményeit a holnap készülékeivel felülmúljuk. Minden rajongónk tisztában van vele, hogy az élet hosszú utazásához a hajtóerőt a zene élvezete szolgáltatja. Boldogok vagyunk, hogy a GamuT berendezések tulajdonosai számára az utazást nem a turista osztályon, hanem a VIP osztályon biztosíthatjuk.

Az elhivatottság nem elegendő

A legtöbb Hifi berendezés az elhivatott szakemberek zene iránti szeretetével jön létre. Ez egyáltalán nem rossz kiindulási alap, de a nagy dolgok létrehozása ennél többet igényel. A GamuT mérnökei a fejlesztések során folyamatosan a ma technológiájának határvonalát próbálják kiterjeszteni úgy az akusztikus, mint pszicho akusztikus kutatásaikkal. A tudományos eredményeik vannak minden berendezésünkbe beépítve.

 

Fontos tudnivalók