Nézze meg Kiemelt ajánlatainkat ITT>>> Lépjen feljebb egy kategóriával, vagy váltsa valóra a régi álmát. Segítünk!

Az Audiophile Szalon a megnövekedett vásárlói igények okán lehetővé tette a részletfizetést is.

1 - 200ezer forinton múlik egy jobb hangfal vagy erősítő, de nem akar engedni a minőségből?

A megoldás márkakereskedésünkben mostantól elérhető az Audiophile és a CETELEM jóvoltából, már 0% THM-el is.

Keressen bennünket bizalommal!
 

Referencia THM: 0%, 500 000 Ft, illetve 2 000 000 Ft hitelösszeg és 4,6,10 hónap futamidő esetén.

Fix, éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 4, 6 vagy 10 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

Az Audiophyl Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Érvényes 2016. január 06-tól 2016. december 31-ig.

Termékeink / Márkáink / Genesis Adv.

Genesis Adv.

A Genesis Advanced Technologies a High-End HiFi egyik vezető fejlesztője. A rendkívül magas árkategóriás hangfalaktól a nagy teljesítményű, magas hatásfokú végerősítőkig, és a minőségben ezekhez illeszkedő Absolut Fidelity Ÿ komponensekig mindenből a legjobbat szeretné nyújtani. A Genesis elkötelezettségét mutatja, hogy a rendszerelemeinek tervezésekor és építésekor nem ismer megalkuvást a zászlóshajótól lefelé a legolcsóbb termékéig. A készülékek mindegyike exkluzív, és a végletekig kidolgozott

A technológia:
"A felfedezés lényege: látni azt, amit már mindenki látott, de olyat gondolni, amit senki más nem gondolt róla." Szent-Györgyi Albert

Az alkalmazott technológiák terén a Genesis Advanced Technologies mindig azokhoz ragaszkodott amelyek a valóságot mutatják be. A zene, és a filmek valóságának bemutatása tagadhatatlanul az érzelem tolmácsolása.A piac csordultig van olyan fejlesztésekkel, amely a teljes előadásmód egy részletét ragadja ki, és helyezi a legfontosabb tulajdonságnak. Ezek a részleges megoldások sajnos csak megcsapolják a nagy egészet.A Genesis alapelve a teljes, egész érzelmi hatás bemutatása, amelyet a leginkább természetesen próbál tálalni.

Fontos tudnivalók