Termékeink / Márkáink / Vertere

Vertere

A Pulse kézzel épített kábel tervezésekor a cél az volt, hogy az analóg jeleket a forrástól az erősítőig "megőrizzük". Az építéshez testre szabott belső vezető szálakat alkalmaznak amely minden szinten felülmúlhatatlan teljesítményt nyújt. A Pulse néhány olyan vezetőszálat is alkalmaz, amely vékonyabb az emberi hajszálnál. Minden kábelt a mesterdarabbal tökéletesen megegyezőmódon kézzel állítanak össze szigorú előírások szerint.

A Pulse kábelek többféle belső vezető szálat tartalmaznak

Pulse Microline

A Pulse Microline konduktor teflon szigetelésű,méretre szabott nagy tisztaságú réz szálakból áll amely ezüst bevonatú. Az új gyártási technológia csökkenti ennek a kritikus anyagnak a ridegségét. A Microline szálak az emberi hajszálnál vékonyabbak, ezért nagy kihívás a velük való kézimunka. A Pulse kábelek maximális hossza emiatt 2 méterre korlátozódik, és csak ebben a kábeltípusban kerülnek felhasználásra

Pulse Hairline

A Pulse Hairline hasonló a fenti bemutatott Microline vezetőérhez. Teflon bevonatú nagy tisztaságú réz vezetőér, amelyen az ezüst bevonat fele vastagságú. Több mint háromszor annyi elemi szálat tartalmaz a kábelkorbács, mivel az elemi szálak vékonyabbak az emberi hajszálnál. Az enyhe sodrás technológia speciális gyártási technológiát igényel, mert csak ez képes biztosítani az abszolút minőséget és konzisztenciát.

Pulse Modeline

A Pulse Modeline teflon szigetelésű több elemi szálból álló nagy tisztaságú ezüst bevonatú réz szál, amely kétszer vékonyabb mint a Microline. A Modeline sodrás technológiája eltérő, mert a szélessávú jelátvitelre van fejlesztve. A jeleket három fővezetőéren hordozza. A Modeline tartalmaz hot&cold vezető ereket, ilyen módon biztosítja az abszolút jelminőséget.

Pulse Earthline

A Pulse Earthline vezetőszálai többszörösen sodort magas tisztaságú ezüstözött réz elemi szálakból állnak, amely a Microline vastagságának 2/3 része. Az Earthline tökéletesen definiálja a DC szintet a jelváltozások során, és kombinálva a Microline, és Modeline szálakkal maximális alacsony feszültségű jelátvitelt tesz lehetővé figyelemre méltó dinamika tartománnyal. Minden egyes Pulse kábel teljes árnyékolású, és tartalmazza a szükséges számú és kombinációjú belső vezetőkonduktort, valamint a Vertere referencia XLR, és RCA csatlakozóit

Lemezjátszó Cartridge kábel

A Pulse kézzel gyártott kábelek kiválóan alkalmazhatók a Cartrige-en belüli kábelezésre, és fel vannak szerelve aranyozott csatlakozásokkal. A kábel alkalmazásával bármely lemezjátszó hangminőségét fejlesztheti 10" és 12" hangkar kábelek. Ezekkel a toldó kábelekkel a megfelelő hosszúságra alakíthatja a lemezjátszó fejkábelét úgy, hogy a hangkaron belül végigfuthasson. A Hairline, és Microline vezetőszálak kombinációja tökéletes mechanikus szabadságot ad, és könnyedén csatlakoztatható. A kábel alkalmazásával a cartridge kimenőjelei tökéletesen épek maradnak.

Hangkar kábel

A Pulse kézzel gyártott külső hangkar kábelt a miniatűr cartridge generátorhoz való csatlakozásra készítették fel. Alkalmazásával nemcsak a normál tökéletes phono hangzás érhető el, hanem a RIAA korrekciót is kiszolgálja. Az alacsony frekvenciák csökkentett jelszintjét ugyanolyan tökéletesen átviszi mint a magasabb frekvencia tartomány nagyobb jelszintjét. A kézzel épített belső és külsőhangkar kábelek bármely cartridge típushoz alkalmazhatók, és az LP?be szerelve a vinyl soha nem hallott tulajdonságait képesek megszólaltatni

Vonal szintű analóg jelkábel

A Pulse Line Level sorozat háromféle tulajdonságával segíti az audio jel átvitelét. Komplex nagy sávszélességű elemi vezető szálakkal biztosítja a nagy dinamikájú jelátvitelt zéró DC referencia szint mellett. A sorozat konstans alacsony zajszintje, és természetes hangzása minden hangerősség beállításban minden műsorforrásról kifogástalan élvezetet biztosít.

Pre Out analóg jelkábel

Az előerősítő kimeneten a csökkentett hangerősség beállításban kicsi a jelszint. Az alacsony jelszint előtérbe helyezheti a zajokat, amelyek rontják a hangzást. A Pre Out Pulse kábel olyan ideális vezetőér kombinációt tartalmaz, amely alacsony jelszinten is képes az előerősítő felől a maximális dinamika továbbítására, és a magas hatásfokú jelátvitel megvalósítására.

Fontos tudnivalók