Nézze meg Kiemelt ajánlatainkat ITT>>> Lépjen feljebb egy kategóriával, vagy váltsa valóra a régi álmát. Segítünk!

Az Audiophile Szalon a megnövekedett vásárlói igények okán lehetővé tette a részletfizetést is.

1 - 200ezer forinton múlik egy jobb hangfal vagy erősítő, de nem akar engedni a minőségből?

A megoldás márkakereskedésünkben mostantól elérhető az Audiophile és a CETELEM jóvoltából, már 0% THM-el is.

Keressen bennünket bizalommal!
 

Referencia THM: 0%, 500 000 Ft, illetve 2 000 000 Ft hitelösszeg és 4,6,10 hónap futamidő esetén.

Fix, éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 4, 6 vagy 10 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

Az Audiophyl Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Érvényes 2016. január 06-tól 2016. december 31-ig.

Termékeink / Márkáink / Chord Electronics

Chord Electronics

A Chord Electronics Limited a világ egyik vezető high-end audio termék gyártója. 1989 óta John Franks vezetése alatt a Chord Electronics az innováció határait tolja egyre kifelé a magas kategóriás hifi, házimozi, és a professzionális audio rendszerek terén. Mint a technológia egyik vezető fejlesztője, a Chord Electronics filozófiája a folyamatos fejlődés, és célja, hogy a termékeik mérföldkőnek számítsanak a rendkívüli audio jellemzőikkel, és páratlan tervezés módjukkal.

A rendkívül igényes elektronikáival a Chord Electronics elkötelezte magát a példaértékű tervezés, a legmodernebb technológia alkalmazása, és a kivételes gyártási minőség mellett. A termékeik nemzetközileg elismertek, mint zseniális, előre mutató tervezésű berendezések. 1996 óta Robert Watts közreműködésével számtalan újszerű, semmihez nem hasonlítható berendezést gyártottak. Watts a digitális tervező zseni több mint 30 év DAC technológia fejlesztői múltra tekinthet vissza

A Chord eredményeit az egész világon elismerik. Ezt számtalan média megjelenés, és díj tanúsítja, amelyek a legmagasabb elismeréssel nyilatkoznak a termékekről. A Chord szenvedélye a hangminőség, amely mindig új audio berendezés tervezésére sarkallja őket, hogy a felvételekben rögzített értékeket a legjobb bemutatás móddal prezentálják a készülékek. Szikrázó tisztaság, páratlan átláthatóság, és a teljesítmény erejének hatalmas tartalékai jellemzik a márkanevet. A BBC, az EMI Abbey Road Studio (London), a Sony Music Studio (New York), a Skywalker Sound csak néhány név azok közül akik a nemzetközi piacon alkalmazzák a termékeiket

Fedezze fel, hogy a Chord Electronics mire képes az Ön kedvenc zenéjével. Jöjjön el, és hallgassa meg a berendezéseiket nálunk.

Fontos tudnivalók