Termékeink / Márkáink / Burmester

Burmester

Jobb mint az élő előadás" - Financial Times

1977 óta gyárt a Burmester AudioSysteme high-end audio termékeket felülmúlhatatlan minőségben. Már a kezdetek óta az volt a cél, hogy a tökéletes hangminőséget ötvözzék a technológiai innovációval, és az időálló formatervvel.
A magasan képzett technikusok kézzel szerelnek össze minden Burmester készüléket a berlini gyárban, mivel a Made in Germany feliratot a Cég rendkívül komolyan veszi.
A Burmester kutatási, és fejlesztési részlege folyamatosan arra törekszik, hogy lépést tartsanak a legújabb fejlesztésekkel, sőt ők maguk állítsák fel a mércét az adott kategóriában.
Az első prototípus megépítésétől kezdve a különböző változatokon át minden készüléket házon belüli fejlesztéssel, és építéssel oldanak meg. Minden alkatrész viseli a Burmester logot a készüléken belül, amely saját fejlesztésük eredménye.
Mint vezető fejlesztő, a Burmester számos legendás alkarész épített amelyek ikonná váltak a high-end audió világában.

Filozófia:

Hallható művészet - ez a mottó a mi ígéretünk
Egy zenebarát egyszer azt mondta: „A Burmester készülékek nem igazán audio rendszerek. Ezek műalkotások zenei tulajdonságokkal"
Ez azt jelenti, hogy az otthonában fedezheti fel a művészet élvezetét a maga teljes valóságában. Minden Burmester készülék fejlesztését az a cél vezérelte, hogy a lehető legmagasabb minőség mellett az abszolút zenei hűséget is megőrizze. Így képes az élő előadás bemutatására akár az Ön nappalijában is.

A Burmester a zenei örökségünk őrének és közvetítőjének tartja magát. Az innovatív technológiák, és a legmagasabb minőségű alkatrészek felhasználása csak azt a célt szolgálja, hogy a készülék a legmagasabb szintű hozzáférést biztosítsa a zenéhez. Akár Elvis Presley, akár Herbert von Karajan, vagy a Beatles úgy szólaljon meg, ahogy azt a korabeli koncerten hallhatták. Tolmácsolja a zene teljes szellemiségét. 
A Burmester készülékek tervezésekor a vizuális élmény is fontos szempont. Már az első pillantásra feltűnnek a kiemelkedő króm részek. Ez a formaterv lényeges része, mert nem csak a megjelenésben, de a készülék a megérintésében is tartósságot, és különleges élményeket ígér.
A Cég heteket tölt el akár egyetlen kezelő elem kialakításával. Bizonyosságot akar szerezni arról, hogy a legigényesebb tulajdonos is megfelelőnek találja majd az elhelyezést, az érintést, és a funkcionalitást.

Tökéletesség:

„Akusztikusan tökéletes"
Az abszolult hangminőség elérése megköveteli a csúcstechnológia, és a kimagasló minőségű alkatrészek kreatív ötvözését. A felhasznált alkatrészek több mint 95 százaléka neves német gyártóktól származik. Az összeszerelés előtt minden alkatrészt gondosan ellenőriznek, és csak azok kerülnek beépítésre amelyek tökéletesen teljesítik a magas elvárásokat.
A gyártási folyamat nem ér véget az összeszereléssel. A kész berendezésnek teljesítenie kell a teljes körű hallgatási teszt minden részletét. Minden funkciót manuálisan tesztelnek, hogy bizonyosak lehessenek abban, a készülék megfelel a Burmester előírásainak

A termékek:

Minden Burmester széria egy készülékben ötvözi a hangminőségre vonatkozó legmagasabb elvárásokat, a technológiai innovációt, a gyártási minőséget, valamint az átgondolt tervezést. A különböző szériák eltérő képességei soha nem a minőség csökkentését eredményezik, minden berendezés a maximális zenei teljesítményt biztosítja a kategóriájában.
Minden Burmester készülék kézzel készül a berlini székhelyű gyárban. Természetesen a különböző egységek kombinálásával kimagasló minőségű Burmester rendszert állíthat össze az alábbi ajánlatból.

Fontos tudnivalók