Nézze meg Kiemelt ajánlatainkat ITT>>> Lépjen feljebb egy kategóriával, vagy váltsa valóra a régi álmát. Segítünk!

Az Audiophile Szalon a megnövekedett vásárlói igények okán lehetővé tette a részletfizetést is.

1 - 200ezer forinton múlik egy jobb hangfal vagy erősítő, de nem akar engedni a minőségből?

A megoldás márkakereskedésünkben mostantól elérhető az Audiophile és a CETELEM jóvoltából, már 0% THM-el is.

Keressen bennünket bizalommal!
 

Referencia THM: 0%, 500 000 Ft, illetve 2 000 000 Ft hitelösszeg és 4,6,10 hónap futamidő esetén.

Fix, éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 4, 6 vagy 10 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

Az Audiophyl Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Érvényes 2016. január 06-tól 2016. december 31-ig.

Termékeink / Márkáink / McIntosh

McIntosh

Az „Örökség” a legjobb szó arra, amely a McIntosh működését befolyásolja, és vezérli napjainkban is. Az alapító Atyák által létrehozott szilárd alap, és a tudományos elvek azok, amelyeket napjainkban is alkalmaznak. Ők azok, akiknek a napjainkban Binghamton-ban (NY) működő McIntosh mindent köszönhet. A McIntosh eredetileg Silver Spring Maryland székhellyel alakult meg 1949.-ben.

A 60-as években végzett innováció során alakult ki a McIntosh népszerű front panel formaterve. Gordon Gow javaslatára készült a design, amelyhez saját tintát fejlesztettek, hogy a McIntosh arany logoja jól látható legyen. Ugyanekkor fejlesztették ki a zöldeskék megvilágítást, valamint a selyem használatát vezették be, hogy ne kopjanak le a feliratok a használat során.

Az 1970-es években a McIntosh komolyat fejlődött úgy a termék kínálatban, mint az új termék kategóriák terén. Hangfalat mutattak be, amely az erősítőkhöz lettek tervezve, emellett új tuner, és előerősítők jelentek meg. Az üveg front panel, és a kék erősítő teljesítménymérő műszerek ekkortól váltak a McIntosh design védjegyeivé. Csodálatos időszak volt ez a McIntosh, és az audio piac számára is.

A McIntosh immár hetven éve szállítja a magas minőségű luxus audio rendszereket. Ez az évtized a nosztalgia, és az előre mutató gondolkodásmód kombinációja lesz. Tisztelgés az alapítók, a Grateful Dead kiállítás, a Rock and Roll Hall of Fame előtt, és emellett bekerültek a készülékekbe a vezeték nélküli digitális technológiák. A Grateful Dead együtes 1974 március 23.-án mutatta be a Hang Falat San Francisco-ban a Cow Palace-ban. 28.000 wattnyi McIntosh erősítő teljesítményt használtak a gigász megszólaltatására.

Fontos tudnivalók