Nézze meg Kiemelt ajánlatainkat ITT>>> Lépjen feljebb egy kategóriával, vagy váltsa valóra a régi álmát. Segítünk!

Az Audiophile Szalon a megnövekedett vásárlói igények okán lehetővé tette a részletfizetést is.

1 - 200ezer forinton múlik egy jobb hangfal vagy erősítő, de nem akar engedni a minőségből?

A megoldás márkakereskedésünkben mostantól elérhető az Audiophile és a CETELEM jóvoltából, már 0% THM-el is.

Keressen bennünket bizalommal!
 

Referencia THM: 0%, 500 000 Ft, illetve 2 000 000 Ft hitelösszeg és 4,6,10 hónap futamidő esetén.

Fix, éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 4, 6 vagy 10 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

Az Audiophyl Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Érvényes 2016. január 06-tól 2016. december 31-ig.

Termékeink / Márkáink / Audio Research

Audio Research

Az Audio Research egyike a legrégebbi amerikai audio gyártóknak. A céget 1970.-ben alapították Minneapolisban. A létrehozásának célja az volt, hogy kiaknázhassa a modern technológiák által biztosított lehetőségeket a zene bemutatásában. Ezt az arculatot megőrizték napjainkig, minden termékükben a bemutatás módja, és a technológia kapja a legfontosabb szerepet. A High-Definition vált a Cég védjegyévé. A vállalkozás hatalmasra nőtt a több mint negyven év alatt, és kiépült az Észak-Amerika, Dél-Amerika bolthálózat mellett az európai, és ázsiai dealer hálózat is. Maga a Cég egy 48.000 négyzetlábas épületben üzemel Plymouth-ban, Minnesotában. Közel 50 alkalmazott végzi a termékek tervezését, és a szériák támogatás feladatait.

Az audio ipar

Az Audio Research sokat foglalkozik a legújabb technológiák piaci bevezetésével. A Céget alapító William Z. Johnson már a korai 50-es évektől kezdve tervezett egyedi elektronikai megoldásokat, emellett saját audio boltot üzemeltetett az 1960-as évek közepéig. Johnson gyakorlatilag egymaga végezte el azt a hatalmas munkát, amely a korabeli elektroncsöves technológiák által nyújtott lehetőségeket átültette a félvezetős – sokkal kedvezőbb árú – elektronikával üzemelő berendezéseibe. Szinte mindegyik piaci elemző véleménye megegyezik abban, hogy Johnson egyike a mai High-End audio létrehozóinak. Többek között Ő tette lehetővé, hogy az amerikai gyártók újítók, és egyértelműen vezető pozíciót elfoglaló vállalkozások lehessenek a világpiacon.

A zene élvezete

Az Audio Research minden általa gyártott termékét addig tartja üzemben, amíg azt a tulajdonos kéri. A cég 40 éves fennállása alatt kiadott összes modellt megjavítják a műszerészek. A javításhoz rendelkezésükre állnak az alkatrészeken kívül a korabeli gyártási előírások, így garantálható, hogy a megjavított berendezés ugyanolyan magas szintű bemutatóra lesz képes, mint új korában. Büszkék arra, hogy még mindig van olyan 40 éves termékük, amely a zene mindennapi élvezetét elhozza a tulajdonos számára.

A termékek igáslovak, nem pedig múzeumi tárgyak

Az Audio Research bebizonyította azt, hogy a termékeik értékállók. Több általuk tervezett berendezés már gyűjtői statuszban van, amelyet az eredeti árának többszöröséért értékesítenek. A régi termékek azért tudják ilyen szinten megőrizni az értéküket, mivel más gyártókkal ellentétben ezeknek soha nem szűnik meg a támogatásuk. Az Audio Research sokkal többet jelent, mint egy elismert márkanév. Olyan befektetés a zene szerelmeseinek, amelynek értéke nem csak megőrződik, de az idő múlásával fokozódik.

Fontos tudnivalók