Nézze meg Kiemelt ajánlatainkat ITT>>> Lépjen feljebb egy kategóriával, vagy váltsa valóra a régi álmát. Segítünk!

Az Audiophile Szalon a megnövekedett vásárlói igények okán lehetővé tette a részletfizetést is.

1 - 200ezer forinton múlik egy jobb hangfal vagy erősítő, de nem akar engedni a minőségből?

A megoldás márkakereskedésünkben mostantól elérhető az Audiophile és a CETELEM jóvoltából, már 0% THM-el is.

Keressen bennünket bizalommal!
 

Referencia THM: 0%, 500 000 Ft, illetve 2 000 000 Ft hitelösszeg és 4,6,10 hónap futamidő esetén.

Fix, éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 4, 6 vagy 10 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

Az Audiophyl Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Érvényes 2016. január 06-tól 2016. december 31-ig.

Termékeink / Márkáink / Norma Audio

Norma Audio

A Norma székhelye Cremonában van, ahol a zene mindig kiemelt szerepet kap. Cremona ad otthont Monteverdinek, Ponchiellinek, Stradivarinak, Amatinak, és sok más művésznek. A Norma több mint 20 éve fejleszti a kifinomult audio erősítők technológiáját. A műszaki ismeretek, és a zenei érzékenység egyesítése szükséges egy ilyen erősítő megalkotásához, pont mint egy jó hangszer elkészítéséhez. Mi a Norma-nál meg vagyunk győződve arról, hogy a műszaki eredményeink sokkal nagyobb hatással van a zene hallgatására, mint azt feltételezné.
A Norma termékek koncepcióját jobban ki lehet fejezni szavak nélkül azzal, ha meghallgatja őket élőben. A termékek egyedi ötvözetei a hangparamétereknek amelyek gyakran egymásnak ellentmondók. Dinamika, sebesség, és emellett egyedi légiesség, továbbá muzikalitás garantálja azt, hogy ne legyen fárasztó a zene hallgatása. Megtaláltuk az összekötő kapcsot az ellentmondások között, így nem maradt más, mint zene tiszta élvezete.

Fontos tudnivalók