Nézze meg Kiemelt ajánlatainkat ITT>>> Lépjen feljebb egy kategóriával, vagy váltsa valóra a régi álmát. Segítünk!

Az Audiophile Szalon a megnövekedett vásárlói igények okán lehetővé tette a részletfizetést is.

1 - 200ezer forinton múlik egy jobb hangfal vagy erősítő, de nem akar engedni a minőségből?

A megoldás márkakereskedésünkben mostantól elérhető az Audiophile és a CETELEM jóvoltából, már 0% THM-el is.

Keressen bennünket bizalommal!
 

Referencia THM: 0%, 500 000 Ft, illetve 2 000 000 Ft hitelösszeg és 4,6,10 hónap futamidő esetén.

Fix, éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 4, 6 vagy 10 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

Az Audiophyl Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Érvényes 2016. január 06-tól 2016. december 31-ig.

Termékeink / Márkáink / Acoustic Solid

Acoustic Solid

Acoustic Solid lemezjátszók: Élvezze a zenét a legmagasabb színvonalon

Egy régi közmondás szerint: A zene a szenvedély nyelve A lemezjátszók fejlesztésekor ezért nem csak a technológiai tapasztalatokat, hanem az érzelmeket is megpróbálják beépíteni. A prémium hangminőség és a legmagasabb technológia ötvözete jellemzi a luxus minőségű berendezéseket, mégis egyedülállóan egyszerűnek tűnnek. Az Acoustic Solid elsősorban az élményt szeretné tolmácsolni a saját fejlesztésű lejátszó egységekkel, és a kínált kiegészítőkkel Ha a bakelit lemez gyűjteménye a szeme fénye a nappaliban, akkor kényeztesse magát egy abszolút hangminőségű, kimagasló technológiájú Acoustic Solid lemezjátszóval. A rendkívül szigorú előírások a csapágyazással szemben, illetve az alkalmazott technológiák mind a zenei élményt támogatják. Természetesen az Acoustic Solid lemezjátszók kézi munkával készülnek, mert csak ez garantálhatja az elvárt eredményt.

Exkluzív formatervek - minden ízlést kielégítenek

Hiába a legmodernebb technológia, és a legmagasabb szintű bemutatás mód, ha nem tetszik a design. A szemet is jól kell lakatni egy gyönyörű formatervvel. Többféle szemet gyönyörködtető sorozat közül választhat ízlése szerint. Ha luxus lemezjátszót szeretne amely tetszetős és egyszerű? Válassza az Aluminium Line készülékeit. Ha inkább klasszikus kifinomult megjelenést szeretne, válassza a Classic Line egységeit. Esetleg progresszív, vagy szokatlan megjelenést keres? A Design Line a megfelelő választás. Amennyiben a tökéletes élményhez csak egy lemezjátszó kar, vagy más kiegészítő hiányzik, sokféle kimagasló minőségű tartozék közül válogathat a kínálatban.

Fontos tudnivalók