Vertere_MG-1_Magic-Groove_Analóg-lemezjátszó_1
 • Vertere_MG-1_Magic-Groove_Analóg-lemezjátszó

Kérjen Ajánlatot!

Sku: 14257

A technológia:

A Vertere MG-1 Magic Groove több, a hangzást alapvetően meghatározó kritikus egységét az SG-1 nagy teljesítményű lemezjátszótól örökölte. Erre vezethető vissza, hogy az MG-1 a kategóriáján jelentősen túlmutató hangzásra képes. Bármelyik magas minőségű audió rendszerben megállja a helyét.

Az MG-1 precíziós fő csapágya, tányér szerelvénye, a szíj meghajtású motorja a legstabilabb futást, és alátámasztást biztosítja a hangkar, és a cartridge számára. A rendszer kivételesen széles dinamika tartományt garantál olyan „sötét háttérrel”, amelynél jobbat csak az RG-1, vagy az SG-1 lemezjátszó tud.

A plinth, és a felfüggesztése rendszer az SG-1 alapjait alkalmazza. Az MG-1 különös karbantartást, vagy szerelési munkát nem igényel. A nagy testvértől örökölt hangkar, és motor vezérlő könnyen használható. A D-Fi hangkar kábelek, és motor kábelek olyan minőségű bemutatóra teszik képessé, amelyet csak az SG-1 tud felülmúlni. A készülék lehetővé teszi a több lépcsőben történő fejlesztést. A fej és motor vezérlő kábelek a tartozék D-Fi-ről Pulse-B, vagy Pulse-R-re, esetleg Pulse HB-re való cserélése potenciális javulást jelenthet. Minden fejlesztési lépcső közelebb viheti ahhoz a páratlan zenei bemutatóhoz, amire csak egy Vertere lemezjátszó lehet képes.

Stílus, és a legapróbb részletekig kidolgozott kivitel. Minden vinyl zenekedvelőnek kell egy ilyen a gyűjteményébe.

Az MG-1 Magic Groove az árán messze túlmutató hangja annak köszönhető, hogy a magasabb kategóriás SG-1 meghatározó technológiáira épült.

Az MG-1 páratlan design, amely az RG-1 Reference Groove, és az SG-1 Standard Groove minden előnyös tulajdonságát örökölte. Mint minden Vertere lemezjátszó, ez is egyedi alkatrészekből, különleges anyagok felhasználásával épült a legszigorúbb gyártási előírások alkalmazásával.

Miért pont az MG-1 Magic Groove?

 • Mert tökéletesen illik hozzá a Vertere SG-1 hangkar, kiváló minőségű, és egyszerű használni
 • Mert a zenét annak érzelmi tartalmával együtt, igazi dinamikájával élvezheti otthonában
 • Mert tetszés szerint fejleszthető hangkarral, kábellel, illetve cartridge cserével

Csapágyazás

Az MG-1 a fő csapágyat az SG-1 nagy testvértől örökölte. Pontosan ugyanaz a golyós elrendezés, foszforbronz házban, rendkívüli pontossággal gyártva. A kiváló anyagoknak, és a technológiának köszönhető, hogy a csapágy tökéletesen csendes. A kenésről a Vertere szabadalmaztatott, hosszú élettartamú olaja gondoskodik.

Motor szerelvény

A motor is megegyezik az SG-1-ben alkalmazott verzióval. Precíz megmunkálású alu ötvözet, amely különleges felfüggesztést kapott. A motor folyamatos szinkronban marad, és állandó a szíjfeszítés, emiatt a sebesség garantáltan nem változik.

Lemeztányér

Egy darab alumínium ötvözet tömbből készül. A nagy pontosságú megmunkálásnak köszönhető a lágy folyamatos futás, és az állandó sebesség. A tányér felületére 3 mm-es akril lemez van felragasztva a vibráció csökkentés érdekében.

Motor fedél

Elegáns ezüst színű felület, egy tömbből kialakítva. A motor felső részére lehet ráhelyezni. A meghajtó szíjnak megfelelő nyílás van kialakítva az oldalán. A fedél diffúzorként funkcionálva a két LED fényét szórja szét, így gyönyörű megjelenést ad a lejátszónak egy sötét szobában. Egyszerű, és elegáns.

Motor külső tápegység

A lemezjátszók esetében kritikus a motor tökéletes vezérlése, hiszen ez a bemutató alapja. Abszolút pontos, lágy, és állandó sebességet garantáló vezérlő egység. Elegáns, egyszerűen használható.

Porvédő fedél

Az MG-1 külön megvásárolható tartozéka. Esztétikus, és stílusosan óvja a portól a készüléket. Egy darab 6 mm-es akril lapból készült, amely megfelelően merev, hogy jó tartása legyen. A nyitott rész hozzáférést enged a kábelekhez. Az alsó részen lévő két bemetszés kényelmes fogást biztosít leemeléskor, és felhelyezés közben. Vertere lézer gravírozott embléma egészíti ki az elegáns megjelenést.

Különleges, metál fekete kivitel

Csekély többletköltség vállalásával az MG-1 rendelhető Special Metallic Black kivitelben, amely az eredeti átlátszó verzió prémium megjelenés formája. Az átlátszó öntött akril hosszú ideig megőrzi a stabilitását, így garantálja, hogy a lemezjátszó éveken át megtartja az akusztikus jellemzőit. A különleges felfüggesztésmód kompromisszum nélküli minőséget kölcsönöz a bemutatónak.

Műszaki adatok:

 • Rendszer: szíj hajtás
 • Motor: 48 pólusú szinkron motor Acetal golyóscsapágyazással
 • Motortartó: A1 ötvözet, edzett csapágygolyók, szilikon motortartó felfüggesztés
 • Meghajtó csiga: Szuper precíz alumínium ötvözet
 • Meghajtó szíj: Precíziós polimer
 • Tányér: Egy alumínium ötvözet tömbből, különleges pontossággal megmunkált, a felső részére ragasztott 3 mm vastag akril lappal.
 • Csapágy orsó: Precíziós megmunkálású edzett acél, amelyek kereksége, központossága, és a megmunkálás tűrése 2 mikron alatt van
 • Csapágyház: nagy réztartalmú foszforbronz, 7 mikron megmunkálási pontossággal
 • Plinth felépítése: átlátszó, vagy speciális metálfekete festett akril, 20 mm rétegvastagság, külön alsó, és felső hordozó
 • Vibráció leválasztás rendszer: két fokozatú, az első fokozat merev, majd kilenc csillapítás taggal. Ötvözet lábazat, hab, és rozsdamentes acél golyó
 • Sebességek: 33,3, és 45 rpm (max. 0,2% eltéréssel)
 • Sebesség ingadozás: max. 0,02%
 • Saját zaj: -85 dB alatt
Back to Top