usedgamutdi150__23995_zoom0
  • GamuT_di150_rear0

Kérjen Ajánlatot!

Sku: 14108

Óriási akció, kérem a részletekért hívjon vagy keresse fel üzletünket!

Erősítők

Audio berendezés, amely esztétikai összhangot teremt a környezettel. Az akusztikus, és elektronikai tervezéskor a GamuT filozófiáját vettük figyelembe, amely az egyedi zenei élményt fogja biztosítani Önnek. Egy díjnyertes előerősítő, integrált erősítő, sztereó, monó, és dual monó erősítő és egy méltán híres CD lejátszó alkotja az elektronikai kínálatunkat

Di150 Dual mono integrált erősítő .

Uralja az erőt!

Ez tényleg egyszerű. A szónikus, és technológiai hagyományain szerint ez az erősítő a top kategória minden jellegzetességét felvonultatja. A forma, és az ár is megnyerő, de a koncert teljesítmény potenciálisan minden szempontból ebben a legmagasabb.

Általános jellemzők: Két szimmetrikus, és négy aszimmetrikus bemenet mellett egy házimozi bemenet opcióval a Di150-et akár hangprocesszorral együtt is alkalmazhatja. Ugyanolyan kompromisszumok nélküli felső kategóriás hangzást várhat el ekkor, mint a 2-csatornássztereó zenehallgatás során. A sokoldalú erősítőt más erősítők felé mint műsorforrás alkalmazhatja a kettős erősítés, vagy multiroom installációkban. A GamuT specialitása, hogy a Mos FET kimeneti fokozatai akár 400 Amper! feletti kimeneti áramra képesek A tápegység a kb 1000W-os trafójával megfelelő gyorsasággal képes a végfokot kiszolgálni. A négy tekercsen mindösszesen 64.000 mikroFarádnyi direkt csatolású szűrőkondenzátor táplálja a bestia túlméretezett szívét.

Műszaki adatok:

  • Folyamatos kimeneti teljesítmény: 2 x 180 @ 8 ohm 2 x 380 @ 4 ohm
  • Frekvencia átvitel: 20-25kHz +/- 0.1dB
  • Zajszint: 100dBA alatt 100W @ 8 ohmon THD (1kHz): >0.05%
  • Kimeneti impedancia: 1,5 ohm alatt
  • Bemeneti impedancia: Szimmetrikus bemenet 40 kiloohm
  • Tipikus teljesítmény felvétel: 100W
  • Szállítási súly: 32 kg

Teszt a termékről:

Ajánlot CD Player GAMUT CD3 hangfal GAMUT M´inenT M3 és GAMUT M´inentT M5.

Back to Top