BOSE-Wave-SoundTouch-Music-System-IV

264 900 

Sku: 19959

BOSE Wave SoundTouch Music System IV

Élettel teli hangzás minden zenéhez, többek között a vezeték nélküli zenehallgatáshoz

Számos különböző zene közül válogathat. Ezzel a kompakt rendszerrel az összeset élvezheti. Segítségével több millió dalt hallgathat meg olyan zenei szolgáltatásokon keresztül, mint például a Spotify® és a Deezer, több ezer online rádióállomást hallgathat, valamint lejátszhatja az okostelefonjára, tabletjére vagy számítógépére elmentett zeneszámokat.

Magában foglal egy CD-lejátszót és egy AM/FM/DAB rádiót is. Hallgathat tehát bármit a helyiséget megtöltő Wave® hangzással – egyetlen egyszerűen használható, friss, új megjelenésű rendszerből.

Élettel teli, a teret kitöltő hangzás internetes szolgáltatások, mint például a Spotify és Deezer, internetes rádióállomások, saját MP3- és CD-zenetár és AM/FM/DAB rádió hallgatásához

Otthoni Wi-Fi hálózatával és Bluetooth® készülékeivel együtt használható, így szinte bármit lejátszhat, amit csak szeretne.

A waveguide hangszóró-technológia mély, kiváló minőségű hang visszaadására képes

Az ingyenes alkalmazással telefonját távvezérlővé alakíthatja

Nagy teljesítményű hang

A Wave® SoundTouch® rendszer a díjnyertes Wave® zenei rendszer legendás teljesítményét nyújtja. Az exkluzív Bose® innováció – waveguide hangsugárzó technológia – mély, a nagyobb és drágább hifi-berendezések gazdag hangzását biztosítja.

A zene felfedezése a SoundTouch rendszerrel

A Wave® SoundTouch® zenei rendszer is a vezeték nélküli termékek családjához tartozik, amelybe az egy készülékes hangrendszerektől kezdve a házimozirendszerekig tartoznak termékek. Együttműködve képesek ugyanazt a zenét lejátszani minden helyiségben vagy különböző zenét az egyes szobákban. A SoundTouch® rendszerrel most még kisebb erőfeszítéssel fedezheti fel és élvezheti a zenét.

Minden zenei tartalmát gyorsan és egyszerűen irányíthatja

Szólaltassa meg kedvenc zenéjét a SoundTouch hangsugárzóból, a SoundTouch alkalmazással. A SoundTouch teljes irányítást biztosít a zenehallgatási élmény fölött közvetlenül okostelefonjáról vagy táblagépéről. Böngésszen olyan népszerű zenei szolgáltatások kínálatában, mint a Spotify® és a Deezer, hallgasson internetes rádiókat, vagy válogasson saját zenei könyvtárából. Szabja testre a beállításokat, hogy egyetlen érintéssel hozzáférjen kedvenc zenéihez, és irányítson egy vagy akár több SoundTouch hangsugárzót otthona bármely pontján.

Elegáns egyszerűség

A Wave® SoundTouch® rendszer percek alatt, könnyen telepíthető. Az alkalmazás lépésről lépésre végigvezeti Önt. A normál vagy saját írt CD-k/MP3 CD-k elölről tölthetők be, a zenei adatfolyamok és AM/FM/DAB állomások a memóriagomb érintésével elérhetők. A kisméretű infravörös távvezérlővel a rendszer összes funkciója irányítható a helyiségből bárhonnan, a rendszer tetején található érintős be/ki/alvó állapot vezérlők teljesen láthatatlanok. A zene tiszta, telt, precíz hangzással hallható. A hangrendszer szinte mindenhova jól illeszkedik: legyen az nappali szobai kisasztal, konyhapult, vagy éjjeliszekrény.

Felhasználóbarát kialakítás

A saját fejlesztésű Bose technológiák automatikusan elvégzik a kiváló minőségű hangzáshoz szükséges beállításokat. Így a rengeteg vezérlőszerv működtetése nélkül élvezheti a nagy, többkomponensű sztereóhangzást. A nagyméretű, könnyen leolvasható kijelzőn megjelenik a zeneforrás, az idők, és sok egyéb információ. A kettős ébresztés pedig kitűnő megoldás olyan munkába járó pároknak, akik más időpontban kelnek. Ha inkább szundítana még egy kicsit reggel, a rendszer tetejét megérintve halogathatja a felkelést.

További funkciók

Kiegészítő hangbemenet, hogy külső hangforrásokat (pl. MP3- vagy DVD-lejátszót) is élvezhessen Wave® rendszerén

Fejhallgató-csatlakozó privát zenehallgatáshoz

Nagyméretű kijelző állítható fényerővel és automatikus éjszakai fényerőtompítással.

Műszaki adatok:

További adatok

 •     Vezeték nélküli hálózati kompatibilitás: 802.11 b/g/n
 •     Támogatott hangformátumok: MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless
 •     Tápegység: 120 V 50/60 Hz 60 W max
 •     Beépített Wi-Fi® és Bluetooth®
 •     6 elérhető programhely a távvezérlőről

Bemenetek/kimenetek

 •     AUX-bemenet
 •     FM-antenna
 •     Fejhallgató-csatlakozó
 •     USB-port
 •     Ethernet

A doboz tartalma

 •     Wave® SoundTouch® zenei rendszer IV
 •     8 láb (2,4 m) hosszú hálózati tápkábel
 •     0,9 m hosszú USB-kábel
 •     Távvezérlő (elem mellékelve)

Méretek/tömeg

 •     System:14.2cm H x 36.8cm W x 22.1cm D (4.5kg)
 •     Remote control:9.53cm H x 5.72cm W x .64cm D (30g)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“BOSE Wave SoundTouch Music System IV”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Back to Top